• For Sale
  • GBP 209,122 
  • Property Type: Apartment
  • Property Style: Apartment
Dette nye program ligger i et af de bedste kvarterer med de bedste serviceydelser og butikker og har en optimal beliggenhed mellem den livlige by Cannes, der er hjemsted for filmfestivalen og store internationale begivenheder, og den charmerende by Le Cannet, der er et historisk paradis for kunstnere og forfattere, og dens museer.

Ideelt beliggende overfor direkte adgang til Grasse, Sophia-Antipolis, Nice Côte d'Azur lufthavn og motorvej A8.

Der er et busstoppested foran boligen, hvorfra der er umiddelbar adgang til Cannes og Le Cannet.

Glæden ved en naturlig beliggenhed.

Du vil sætte pris på roen i et boligområde i hjertet af byen. Bygningerne ligger omkring en middelhavshave med cypresser, oliventræer og citrusfrugttræer, der giver en behagelig og fredfyldt livsstil. Den moderne arkitektur passer harmonisk ind i de skovklædte omgivelser, og facaderne kombinerer på kunstnerisk vis de fineste materialer.

Alle lejlighederne tilbyder komfort i overensstemmelse med moderne krav og opfylder de strengeste standarder. De har et stort areal og er udstyret med store karnapper, der åbner ud til smukke terrasser med rækværk af røgfrit glas, der lukker mest muligt lys ind.
Fine & Country Cannes
View more properties from

Le Cannet, Le Cannet, Provence Alpes Cote dAzur, France is a Le Cannet luxury Apartment listed for sale 247,000 EUR. This high end Le Cannet Apartment is comprised of N/A bedrooms and N/A baths. Find more luxury properties in Le Cannet or search for luxury properties for sale in Le Cannet.